Prima   -  Noutăți - Seminar de instruire pentru autoritațile publice locale

Seminar de instruire pentru autoritațile publice locale

   
17.09.2010   2170 Accesări  

  In vedera atragerii surselor de finanțare a proictelor de utilitate publică, proiectul Moldova Dezvoltare Regională a  invitat doi experți  cu experiență bogată în domeniul  elaborării, evaluării și monitorizării de proiecte.  Seminarul de instruire a fost organizat pe data de 17 septembrie 2010,  participanții la seminar  au fost responsabilii  de  atragerea  investițiilor din cadrul Cosiliilor Raionale regiunea Centru, precum și reprezentanți din primăriile care au depus proiecte la ADR.

 

Particiăpanții la seminar au fost implicați în elaborarea matricii de planificare a proiectelor, care de fapt este o fotografie a intregului proces de elaborarea și concepere a unui proiect. Experții care au antrenat persoanele în exercițiul de elaborarea a proiectului, au venit cu exemple practice și recomandări  în vederea obținerii rezultatelor cât mai bune.

Au participat la seminar  22 de persoane, care la final au fost multumite de informația primită și pașii pe care trebuie sa-i întreprindă pentru a realiza proiecte în zona în care activează.