Mesaj de salut al directorului ADR Centru

   

Stimaţi vizitatori,

Bine aţi venit pe site-ul oficial al Agenției de Dezvoltare Regională Centru, principala sursă on-line de informare cu privire la subiectele de actualitate din domeniul dezvoltării regionale în centrul Republicii Moldova!

ADR Centru este o instituţie publică necomercială, cu autonomie financiară, subordonată Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova.  Prin activitatea sa, echipa ADR Centru contribuie la dezvoltarea durabilă şi echitabilă a Regiunii Centru.

Pentru alinierea condițiilor de trai a locuitorii regiunii noastre, la standardele țărilor dezvoltate, acționăm în vederea implementării programelor și proiectelor de dezvoltare regională cu finanțare națională, atragerea și gestionarea surselor externe, stabilirea de parteneriate și diseminarea portofoliilor de proiecte către potențialii investitori.

Astfel, prin activitatea pe care o desfășurăm, contribuim la diminuarea disparităților regionale și mizăm pe stimularea dezvoltării durabile a regiunii întru îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii din centrul țării.

Pe site-ul nostru puteți urmări atât activitatea ADR Centru, cât şi noutăţi din domeniile conexe dezvoltării regionale, desfăşurate în parteneriat cu instituția noastră.

În mod constant, transmitem în spațiul public informații de actualitate, care reflectă progresul proiectelor de dezvoltare regională și activtățile desfășurate în aria regiunii, astfel încît să asigurăm transparența deplină a procesului de implementare a Programului Operațional Regional în centrul Republicii Moldova.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Cu respect,

Pavel TROFIN,

Director ADR Centru

Arrow Prev

             

            

Arrow Next