print
Urnele stradale livrate la Hîncești
20.12.2011
2949 Accesări

Toate cele 178 de urne stradale din cadrul proiectului „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă" au ajuns la destinație. Acestea au fost depozitate pe teritoriul Întreprinderii Municipale „Amen-Ver" Hîncești. Urnele au fost livrate prin intermediul Î.I. "Cerempei Marina", suma totală constituind 88.110 lei. Totodată, a fost achiziționată și livrată tehnica de calcul prevăzută în cadrul proiectului, suma totală constituind 19 336 lei.

Viceprimarul orașului Hâncești Ion Ciubuc a semnat actele de recepție  și a menționat faptul că este un bun început în cadrul acestui proiect.

Proiectul „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă" a fost depus de către primăria  orașului Hîncești și este finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională. Costul total al proiectului se estimează la 9 248 616, 00 Lei. Parteneri în cadrul proiectului sunt Primăria Bozieni, Primăria Mereșeni și Primaria Logănești.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea inițiativelor regionale în vederea îmbunătățirii factorilor de mediu în regiunea Hîncești, prin reducerea impactului negativ al deșeurilor menajere solide.

20 decembrie 2011

ADR Centru

 

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Centru