print
DRUM NOU ÎN SATUL VĂRZĂREȘTI
18.08.2014
1123 Accesări

Pe data de 15.08.2014 a avut loc recepția la terminarea lucrărilor  a obiectului „Constructia drumului de acces către mănăstirea din s.Vărzărești și prelungirea spre centrul raional Nisporeni (sector 4)" în cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de transport pentru valorificarea potenţialului turistic a Regiunii de Dezvoltare Centru". În cadrul acestui proiect au fost construiți 1,52 km de drum  în sumă de 8.907.207,3 lei (sectorul IV) care asigură conexiune îmbunătățită între drumurile locale cu rețeaua de drumuri naționale, L428 și M1, precum și accesul către mănăstirea Vărzărești.

Astfel, comisia s-a întrunit în ședința de totalizare în cadrul căreia au fost analizate avizele de la serviciile deconcentrate precum și examinarea fizică a obiectului cu constatarea execuției calitative a lucrărilor și atingerea obiectivelor proiectului. Ședința s-a încheiat cu semnarea Proceselor Verbale de Recepție la terminarea lucrărilor de către toți membrii comisiei. Urmează aprobarea recepției de către Inspecția de Stat în Construcții și stabilirea termenului de recepție finală.

Reamintim că proiectul „ Dezvoltarea infrastructurii de transport pentru valorificarea potenţialului turistic a Regiunii de Dezvoltare Centru " este implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru, din Fondul Național de Dezvoltare Regională. Suma solicitată pentru implementarea acestui proiect a fost de 28 699,15 mii lei dintre care autoritățile locale și-au asumat responsabilitatea de a contribui cu construcția drumului pe sectorul 1, 2 și 3 în variantă macadam.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Centru