print
Primăria Călărași anunţă extinderea termenului de depunere a oferelor pentru Licitația publică de lucrări pentru Proiectul „Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași – Licurici în inima codrului"
20.03.2020
280 Accesări calarasi-primaria.md ,

În scopul respectării recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății privind tendințele de evoluție la nivel global, regional și național a infecției COVID-19, asigurarea respectării distanței sociale între persoane de minim un metru, luând în considerare că în Republica Moldova a fost instituit gradul de alertă Cod roșu la nivel național referitor la situația epidemiologică prin infecția cu COVID-19, primăria or. Călărași în parteneriat cu IDIS „Viitorul" anunță extinderea termenului de depunere a ofertelor pentru licitația publică de lucrări privind modernizarea sistemului de iluminat public stradal în orașul Călărași în cadrul proiectului UE „Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași - Licurici în inima Codrilor".

Astfel, noul termen limită de depunere a ofertelor este 04 mai 2020, ora locală 10:00.

Totodată, ședința de informare programată pentru 23 martie 2020, ora locală 10.00 se transferă pentru data de 13 aprilie 2020, ora locală 10.00.

Depunerea ofertelor:

Ofertele trebuie depuse într-un original și două exemplare marcate în mod clar „copie". În caz de discrepanță între ele, originalul va avea preponderență.

Toate ofertele trebuie recepționate de către Autoritatea Contractantă până pe 04 mai 2020, ora locală 10.00, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau livrate personal cu confirmare de primire semnata de responsabilul de achiziție sau de reprezentantul acestuia.

Oferta trebuie trimisă sau livrată manual pe următoarea adresă:

Primăria Călărași

Str. M. Eminescu 19

Orașul Călărași, MD-4400

Republica Moldova

Documentele de atribuire pot fi descărcate de mai jos:

Dosarul licitației în limba română

și accesând următoarele link-uri de pe pagina oficială a Primăriei orașului Călărași - www.calarasi-primaria.md

Anunţ în limba română privind lansarea licitației pentru proiectul „Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași - Licurici în inima Codrilor"

Anunţ în limba engleză privind lansarea licitației pentru proiectul „Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași - Licurici în inima Codrilor"

Ofertanții care au întrebări cu privire la această licitație trebuie să le expedieze în scris la Primăria Călărași, str. M. Eminescu nr. 19, or. Călărași, MD-4400, Republica Moldova, în atenția doamnei Smolenschi Cristina sau pe următoarea adresă de e-mail: info@calarasi-primaria.md

Copyright © 2021 Agenția de Dezvoltare Regională Centru