print
A fost lansat ”Ghidul resurselor financiare pentru IMM-uri și startup-uri”
20.11.2020
461 Accesări

A fost lansat "Ghidul resurselor financiare pentru IMM-uri și startup-uri". Astfel, toată informația de interes pentru viitorii și actualii antreprenori, începând de la finanțarea startup-ului, resursele de asistență disponibile la etapa de dezvoltare, poate fi accesată într-un document consolidat.

Ghidul conține informații utile și practice despre toate tipurile de suport în afaceri disponibile în țara noastră, începând de la finanțări nerambursabile până la servicii de consultanță, mentorat şi instruire antreprenorială, și a fost lansat de Organizația Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), prin intermediul proiectului "Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice", implementat de GIZ Moldova.

"Ghidul de finanțare pentru IMM-uri şi startup-uri este o introducere în lumea afacerilor şi o călăuză în dezvoltarea propriei întreprinderi. Ne dorim să construim o comunitate de antreprenori puternică, competentă, temeinică şi îndrăzneață pentru relansarea economiei şi creșterea bunăstării generale a țării", a declarat Iulia Costin, director general ODIMM.

În prezent, IMM-urile reprezintă 98,6% din totalul întreprinderilor din Republica Moldova, iar numărul de angajați în cadrul acestora este peste 60% din totalul forței de muncă din țară.

Copyright © 2022 Agenția de Dezvoltare Regională Centru