print
Managerul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", Christina Otto, a vizitat ADR Centru
23.08.2021
1386 Accesări

La data de 23.08.2021 Agenția de Dezvoltare Regională(ADR) Centru a fost gazda unei delegații a Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Vizita la Ialoveni a fost inițiată cu ocazia încheierii mandatului în Republica Moldova, a managerului proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", Christina Otto.

Managerul de proiect GIZ „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova" (GIZ / MLPS) a fost însoțită de consultantul național de proiect Petru Veverița, care urmează să preia o parte din atribuțiile managerului de manager.

Reprezentanții ADR Centru și-au exprimat recunoștința pentru contribuția și implicarea substanțială în procesul de realizare a politicii de dezvoltare regională în Regiunea Centru și i-au urat, dnei Christina Otto, mult succes în toate activitățile care urmează să le desfășoare.

În timpul ședinței comune, cei prezenți au discutat despre proiectele care se implemetează la moment în Regiunea Centru, cu susținerea partenerilor germani, dar și perspectivele de colaborare pentru viitorul apropiat.

Agenția germană de cooperare GIZ asistă Republica Moldova în procesul de transformare socio-economică din 1994. Organizația funcționează în numele Ministerului Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ) și altor ministere federale, precum și în numele organizațiilor internaționale din Moldova. Activitățile susținute de GIZ mizează pe îmbunătățirea condițiilor de viață durabile și a perspectivelor pentru oameni.

La sfârșitul anului 2021, perioada de implementare a proiectului GIZ privind modernizarea serviciilor publice locale (MLPS) în Republica Moldova se încheie. Acest proiect a oferit un sprijin semnificativ în procesul de dezvoltare regională a întregii țări.

La moment, în Regiunea Centru, se desfășoară șase proiecte regionale în domeniul eficienței energetice și asigurării alimentării cu apă și canalizare, implementate în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", care este gestionat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova), în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și sprijinit financiar de Guvernul German (BMZ).

#EU4Moldova #ÎmpreunăMaiPuternici #EchipaEuropa 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Centru