print
Forumul Regional de Investiții pentru Dezvoltare 2010, editia III organizat de autoritățile Euroregiunii Siret ”“ Prut ”“ Nistru, Agenției de Dezvoltare Regională Centru, Consiliul Raional Ungheni, și Camera de Comerț și Industrie, filiala Ungheni
23.09.2010
1936 Accesări

Peste 70 de delegații din România, Belarus, Polonia, Germania, Letonia, China și Republica Moldova și-au anunțat prezența la Forumul Regional de investiții care se va desfășura la Ungheni, în perioada 8-9 octombrie și va avea genericul „Investiții pentru dezvoltare".


Delegațiile înregistrate au un număr total de 180 de persoane. Potrivit organizatorilor, înregistrarea participanților va avea loc până la data de 27 septembrie, iar numărul de locuri fiind limitat.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate proiecte privind dezvoltarea infrastructurii regionale și a sectorului agroindustriaal, proiecte privind dezvoltarea cooperării transfrontaliere, va fi organizată expoziția cu participarea producătorilor locali și externi și vor fi semnate unele acorduri de colaborare.

Forumul este organizat de autoritățile Euroregiunii Siret - Prut - Nistru, Agenției de Dezvoltare Centru și Consiliul Raional Ungheni, Camera de Comerț și Industrie, filiala Ungheni și este primul eveniment de anvergură organizat la nivelul Euroregiunii. Pe lângă oamenii de afaceri, la Forum sunt invitați și reprezentanți ai administrației publice centrale, regionale și locale, dar și ai ambasadelor.

Coorganizatorii forumului sunt: Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova, Asociația Regională a Întreprinzătorilor, Nord-Est, România, Agenția pentru Dezvoltare Regională și Integrare Europeană Ungheni, Asociația Producătorilor Agricoli „Uncalnis", Asociația Patronatul IMM-urilor Regiunea Nord-Est, România.

Partenerii media ai evenimnetului sunt Jurnal TV, Vertamar, Interservice, agentia de stiri DECA-press, portalul Jurnal.md, ziarele Jurnal de Chișinău, ECOnomist, Expresul de Ungheni, Unghiul, site-urile Comunicate.md, HotNews.md, Privesc.Eu, Expresul.com, postul Radio Iași.

Agenții economici care vor sa participe la evenimnet pot oobține mai multe informații contactând organizatorii la adresa electronică der.ungheni@yahoo.com sau la numărul de telefon: (00373236)26435, 23054. 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Centru