Prima   -  Noutăți - Ședința de lucru cu managerii de proiecte

Ședința de lucru cu managerii de proiecte

   
05.06.2012   1534 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Centru a desfășurat recent o ședință de lucru cu managerii noi angajați în cadrul proiectelor în implementare de la ADR Centru. Managerii de proiecte, împreună cu specialiștii ADR Centru au discutat despre situația fiecărui proiect în parte și etapele care au fost parcurse în implementarea acestora.

În deschiderea ședinței, directorul ADR Centru a salutat prezența managerilor și a specificat ca agenția va depunde toate eforturile pentru o colaborare strînsă în vederea implementării cu succes a fiecărui proiect. Totodată, directorul a menționat că reușita fiecărui proiect va depinde de gradul de implicare a fiecărui manager și îndeplinirea atribuțiilor stabilite conform regulamentului. (Regulamentul cu privire la activitatea managerului proiectului de dezvoltare regională)

Agenda ședinței a cuprins:

·        Cu privire la situația curentă a proiectelor în implementare și a Regulamentului cu privire la activitatea managerului de proiect.

·        Colaborarea între ADRCentru și managerii de proiecte cu privire la raportarea în baza raportului de monitorizare a realizării activităților conform planului de implementare a proiectului.

·        Discuții finale.

Managerii desemnați au fost instruiți privind raportarea corectă în baza raportului de monitorizare a realizării activităților conform planului de implementare al fiecărui proiect în parte.

ADR Centru are în implementare 15 proiecte: 13 cu finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională și 2 – finanțate de GIZ.